home Udendørs Polyrattan havemøbler – derfor er de så populære

Polyrattan havemøbler – derfor er de så populære

Den danske sommer står for døren, og dermed tripper mange for at finde alle havemøblerne frem og byde den velkommen. Men der findes også dem, som ikke behøver at finde havemøblerne frem, idet de allerede står fremme – og måske har gjort det siden sidste sommer. Årsagen skal findes i, at de har havemøbler fremstillet i polyrattan – et særdeles slidstærkt materiale, som kan holde til nærmest alt slags vejr.

Hvad er polyrattan?

Polyrattan er et kunstigt materiale, som primært anvendes til fremstilling af havemøbler. Det er sammensat af ordene poly, som dækker over plastik, og rattan, der refererer til bøjeligt træ og flet. Havemøbler fremstillet i polyrattan er derfor plastikmøbler med et flettet design. Og der er mange fordele ved netop at anvende det materiale til fremstilling af havemøbler.

Der er tale om et stærkt materiale, som samtidig kan tåle både regn og kulde. Det betyder, at overfladerne holder sig pæne i lang tid – uden at kræve nogen form for vedligeholdelse.

Hvorfor vælge polyrattan havemøbler?

Det vedligeholdelsesfri materiale er netop årsagen til, at havemøbler fremstillet i polyrattan er populære som aldrig før. For det faktum, at de ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse, falder i manges smag. Dertil kommer naturligvis også, at polyrattan er et smukt materiale, som fås i mange forskellige farver og dermed kan indgå i kombination med mange andre havemøbler. Desuden findes der også et flot udvalg af hynder, hvorfor det er muligt at lave mange forskellige farvekombinationer og bruge møblerne aktivt som en del af ens boligindretning.

Et flot udvalg

Uanset hvilket havemøbel du måtte være på udkig efter, kan du vide dig helt sikker på, at det findes i polyrattan. Her findes alt fra sovesæt og liggestole til store og flotte havemøbelsæt bestående af stole og borde. Dertil er det muligt at få små caféborde i polyrattan, som passer til den mindre altan eller terrasse. Når det kommer til design, er mulighederne også mange. Om du ønsker et klassisk look, eller du er til de mere frie former, findes der det helt rigtige havemøbel til dig.

Hvad angår prisen på disse, så ligger den i den lidt højere ende af skalaen sammenlignet med andre havemøbler. Men med tanke på holdbarheden, den minimale mængde af vedligeholdelse og ikke mindst det flotte design, er de ekstra kroner i næsten alle tilfælde givet godt ud.