home Indretning Luksuriøs indretning med Nomess Copenhagen

Luksuriøs indretning med Nomess Copenhagen

De fleste vil gerne gøre ekstra meget ud af deres bolig, således man selv samt gæsterne kan få et positivt indtryk og samtidig føle sig godt tilpas i en hyggelig atmosfære. Man bør derfor satse på enkle genstande men i god og anerkendt stil, da man på den måde kan skabe en indbydende stemning. Når man er i gang med indretningen i hjemmet, så bør man satse på kendte designermærker, der nemlig ofte er fremstillet af gode og holdbare materialer og i et smart og funktionelt design. Det koster en smule mere at købe designerprodukter, men når de nu kan holde til mange års brug, så er merprisen ofte givet rigtig godt ud. Dels vil tingene ofte holdere længere, og dels er de med til at give bedre stil i boligen. Du bør derfor undersøge mærket Nomess Copenhagen, der nemlig er anerkendt for en masse produkter til hjemmet i et lækkert design og god kvalitet.

Produkter fra Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen skaber flotte designprodukter med det klare formål at hjælpe til at undgå rod i hjemmet. Det danske firma startede i 2007 og har på bemærkelsesvis kort tid skabt sig et stort navn herhjemme samt i udlandet. Firmaets motto er ‘Et sted for alt og alt på sin plads’. Dette er samtidigt nøgleordene bag Nomess, som dermed har gjort det til sit speciale at gøre tingene nemmere for dig i den daglige husholdning. Man har især skabt tingene ud fra deres funktionalitet men også ud fra et æstetisk synspunkt. Produkterne fra Nomess Copenhagen henvender sig derfor til de fleste husstande, da de færreste bryder sig om rod og uorden. Produkterne er især disse:

  • Dress-up tøjstativ i flere størrelser.
  • Knagerækker med indbygget hylde og fleksible kroge i flere farver.
  • Balsaboks med indbygget spejl.
  • Bænke.
  • Sideborde.
  • Skriveborde.
  • Smart Make-Up Organizer til badeværelset.
  • Sæbedispensere.
  • Bøjler.
  • Bakker.

Køb designervarer på nettet

Når der er tale om kendte designervarer, så kender de fleste til produktet og dets kvalitet. Derfor er det ofte unødvendigt at tage hen i en fysisk butik og bruge tid og transportudgifter til dette, når man jo bare kan bestille varerne online i en webshop. Du kan derfor nemt bestille Nomess Copenhagen varer på webshoppen Designfund.dk, hvor de har alle produkterne og til gode priser. Man kan få de bestilte varer leveret indenfor få dage med posten, og dette er jo nemmere og hurtigere end at gå i butikkerne. En ekstra fordel ved at handle online er, at man altid har fuld fortrydelsesfrist på onlinekøb, og denne returret gælder jo ikke i de fysiske butikker.