home Indretning Husk bademåtter på badeværelset

Husk bademåtter på badeværelset

Badeværelset er det rum, vi bruger mindst af vores tid på. Alligevel har størrelsen og indretningen af det stor betydning for mange, og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvordan det ser ud. Men selvom det indrettes pænt, må man endelig ikke glemme sikkerheden på badeværelset – mange tænker ikke over det, men det er altså et rum med fare for at glide og slå sig.

Skridsikre dit badeværelse

Det er ikke underligt, at du ikke tænker over, at badeværelsesgulvet til tider kan være den rene glidebane og dermed farlig at befærde sig på. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for skridsikre dit gulv, så hverken du eller dine gæster kommer til skade. For hvem har lige lyst til at afslutte en hyggelig aften i godt selskab med at skulle en tur på skadestuen for at få syet sting i hovedet. Så gør dig nu den tjeneste at skridsikre dit badeværelse!

Sådan skridsikrer du dit badeværelse

Du har sikkert selv prøvet at smide håndklæder ud over hele gulvet, når du har været i bad. Undervejs har du opdaget, at det ikke var den smarteste ide, da du alligevel gled med snotten ned på badeværelsesgulvet. Det første du kan gøre for at hjælpe dig selv, er at investere i nogle skridsikre bådemåtter.

Skridsikre bademåtter gør ikke noget skidt for dig gulv – synes du, de er grimme, kan du tage en tur i IDEmøbler, og finde nogle som matcher din personlige stil i badeværelset. Har du ikke en baderist, bør du hurtigst muligt få en monteret lige foran din brusekabine, da det sikrer, at vandet ikke løber ud over hele gulvet!

Selvom bademåtter ikke er de flotteste og måske ikke ligefrem pryder indretningen, så er det ”desværre” bare en nødvendighed.