home Indretning Sådan får du en personlig indretning

Sådan får du en personlig indretning

Det er fristende at kopiere de flotte indretningsløsninger, som du ser i boligbladene og straks hoppe med på tidens trends og tendenser. Men i processen kan dit hjem hurtigt komme til at ligne alle andres, og hvor er du lige henne i det hele? I en personlighed indretning kan du mærkes – og det vil give en god stemning i dit hjem. Både for gæster og dig selv.

Læs med her, og få inspiration til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt.

Lav dit eget unikke stilleben

Elsker du som de fleste indretningsentusiaster også nips i alle afskygninger? Så ved du sikkert også, hvor svært det kan være at få sammensat det helt rigtige stilleben, der bare spiller? Brug en smuk skænk eller vindueskarm som base for dit stilleben og find dine yndlingsvaser og lysestager frem.

Eksperimenter med forskellige sammensætninger – gå efter tone-i-tone-look, eller sammensæt nips i flere forskellige nuancer. Det handler bare om at prøve sig frem i forskellige kombinationer, for pludselig finder du lige den, der matcher dit hjem.

Gå efter utraditionelle farver

Hvis du gerne vil adskille dig lidt, kan det være en idé at droppe de neutrale, sikre farver i indretningen. Gå i stedet med anderledes farvevalg. Det behøver ikke være hele rummets vægge, der får en klat græsgrøn maling.

I stedet kan det være enkelte møbler, du vælger i en anden farve frem for sort eller grå. Vælg eksempelvis en fed lænestol i en sprælsk farve, eller mal benene på din sofa blå eller orange. Det giver indretningen liv og blikfang.

Brug arvestykker blandt nyt

Det er blevet uhyre populært at mikse gammelt og nyt. Men i stedet for at gå på genbrug, hvorfor så ikke kigge efter i skabet og bruge arvestykker? Måske virker den brune firservase ikke umiddelbart sexet, men så snart den får selskab af nyere moderne interiør, får den et helt andet udtryk.

Det er samtidig en god måde at få nips ind i din indretning, som ikke bare ser smukt ud, men som også fortæller en historie. Det gør dit hjem til lige præcist dit.