home Boligtips Fordelen ved klapstole til have og altan

Fordelen ved klapstole til have og altan

Med stigningen i boligomkostningerne foretrækker mange familier nu at bo i mindre huse og ejerlejligheder. Nu hvor plads er blevet en luksus, søger folk efter måder at maksimere deres interiør på uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. En glimrende måde at gøre det på er ved at bruge sammenklappelige møbler. Der findes mange typer klapsammen møbler – fra senge til borde, sofaer og stole. Denne type møbler sparer ikke kun plads, men også penge, da de normalt er billigere end traditionelle møbler, der gør brug af flere forskellige materialer.

Uanset om du har et lille boligareal eller ej, kan du drage fordel af at bruge forskellige former for klapsammen møbler særligt i haven og på altanen.

Derfor kan klapstole til haven være at foretrække

  1. Hvis du har en lille have eller altan med begrænset plads til indretning, kan det være en stor fordel at vælge klapsammen havestole. Det giver dig nemlig mulighed for at omrokkere og pakke møblerne væk, hvis du gerne vil have mere fri plads og ikke har brug for så meget siddeplads. Samtidig er det rigtig rart at have mulighed for at tage nogle havestole frem, hvis der kommer flere gæster end forventet.
  1. Det er som regel billigere at købe klapsammen havestole, da de oftere er fremstillet af færre materialer, der naturligvis gør dem billigere at fremstille. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan få nogle klapstole til haven af høj kvalitet. Tag for eksempel et kig hos IDEmøbler, der har et stort udvalg af moderne havestole på deres hjemmeside.
  1. Det er nemmere at pakke havestolene væk, når vinteren er for døren. Hvis du gerne vil forlænge holdbarheden af dine havemøbler, bør du stille dem væk i løbet af vinteren, da vind og vejr er med til at slide på dem. Dette gør klapstole til det ideelle alternativ, da de fylder langt mindre, når de er klappet sammen.

Køb havestole hos IDEmøbler

IDEmøbler har et stort sortiment af flotte havestole og andre havemøbler til flere forskellige behov. Har du en stor have, kan du for eksempel finde nogle eksklusive lounge havemøbelsæt. Har du derimod mindre plads at indrette på i form af en lille terrasse eller altan, kan de også være behjælpelige med at indrette din have.