home Udendørs Sådan indretter du udestuen med flotte havemøbler

Sådan indretter du udestuen med flotte havemøbler

Er du så heldig at råde over en udestue, skal du selvfølgelig også gøre noget ved den. Mange misunder dig for at have en, så derfor bliver du også nødt til at gøre den indbydende og lækker, så du og andre kan have glæde af den. Gør den hyggelig med havemøbler, planter og andre søde nipsting, så du også kan sidde ”udenfor” på regnvejrsdage.

 

Vælg UV-resistente havemøbler

Når du går i gang med at kigge på havemøbler til udestuen, er det vigtigt, at du vælger nogle, som godt kan tåle solens UV-stråler. Strålerne er hårde ved møbler, og derfor er det vigtigt, at du får tjekket op på, om de er lavet i ekstra stærkt materiale. Du skal huske på, at de ikke kun står i udestuen, når det er sommer, men også er eksponeret for solens stråler om efteråret og vinteren. Det tager dog ikke lige så hårdt på møblerne som om sommeren, men du vil hurtigt bemærke, hvor meget solen har at sige.

 

Vælg UV-resistente tekstiler

Det er ærgerligt, hvis du har brugt tid på at finde tekstiler i rigtig flotte farver, og de så allerede er falmet efter få måneder i udestuen. Ligesom dine havemøbler, kan du også finde tekstiler til dem, som er lavet i UV-resistent materiale. Det er en rigtig god investering, da du ellers kan komme ud for at skulle investere i nye tekstiler, hver gang sommeren har stået for døren. Det er irriterende og langt fra optimalt. Følg derfor dette råd, hvis du gerne vil gøre dig selv en god tjeneste.

 

Indret med planter og nips

Når du så har møblerne på plads, er det tid til at indrette. Find et gammelt, slidt havebord, som du giver en omgang olie. Stil små potter og krukker med farverige blomster, kaktusser og andre hårdføre planter, som også står pænt, når kalenderen ikke siger sommer. Indret med din yndlingsfarve, og lad den gå igen i fyrfadslys, tekstiler og lignende. Dne skal være indbydende, afslappende og lækker at træde ind i.