home Indretning Spejle skaber mere rummelighed i indretningen

Spejle skaber mere rummelighed i indretningen

 

Er du også en af de mange, der altid ønsker sig mere plads, uanset hvor stort dit hjem er? Så kan indretning med spejle måske være en rigtig god løsning. De giver godt nok ikke mere reel fysisk plads i hjemmet, men de kan være med til at skabe følelsen af en større rummelighed i boligen.

Spejle kan nemlig være med til at gøre en kæmpemæssig forskel i indretningen, i og med at de skaber mere rummelighed og ekstra liv på væggen. Derudover er der også en funktionalitet i indretning med spejle, da man jo kan bruge dem til at se sig selv i, når man børster tænder, reder hår, lægger make-up eller lignende. Vi har vel alle sammen prøvet at stå i kø til spejlet på badeværelset? Så hvorfor ikke have et par ekstra spejle til rådighed i hjemmet. Det skaber dermed også mere fysisk og psykisk plads i de andre rum, hvor de resterende spejle benyttes.

Hvordan skaber spejle rummelighed?

Nu tænker du måske, jamen hvordan kan spejle skabe mere rummelighed? De hænger jo bare på væggen ligesom malerier og billeder gør. Men effekten kommer simpelthen ved, at de genspejler rummet, der dermed synes større end det i virkeligheden er.

Stilede spejle til det moderne hjem

Sidst men ikke mindst kan spejle også være enormt dekorative. De findes i mange forskellige udgaver – nogle med ekstravagante og detaljerede rammer, andre mere simple, nogle farverige og nogle helt simple og minimalistiske.

Man kan både vælge at sætte flere forskellige spejle sammen på en væg for et mere personligt og legende look. Men er man mere til de rene linjer, kan man også vælge at køre med de simple spejle og måske vælge et stort spejl i stedet for flere små.

Uanset smagssans har ILVA og IDEmøbler i hvert fald et stort udvalg af stilede spejle til det moderne hjem, der formentlig vil falde i de flestes smag.

Billede: flyone