home Indretning Skab hyggelige kroge med et bakkebord

Skab hyggelige kroge med et bakkebord

Bakkebordene er blevet stadigt mere populære i de danske hjem, hvor de dels bruges til at fylde de små kroge ud i de lidt mere rummelige hjem eller til sofabord, ekstra bordplads eller lignende i de lidt mindre hjem.

Bakkebordet er desuden enormt smart og funktionelt, da mange af dem kan klappes sammen og stilles af vejen eller bare fordi de er så små, at de nemt kan flyttes rundt i hjemmet efter behag og behov.

 

Hvad er bakkebordets formål

Men nu tænker du måske, hvad kan et bakkebord egentlig bruges til? Det er jo ret små, så det er ikke fordi man kan have det helt store te selskab ved et bakkebord, men formålene er nu alligevel mange.

I et mindre hjem har man typisk ikke plads til så mange møbler af gode grunde, hvorfor det kan være rigtig ideelt at have et bakkebord. Bakkebordet kan du nemlig flytte rundt i dit hjem alt efter hvor du har brug for det. Og på den måde behøver du ikke have et lille bord i hvert rum, men kan nøjes med bakkebordet.

Det kan være rigtig rart at have et bakkebord, hvis man for eksempel sidder og læser eller ser tv og gerne vil have en kop te eller kaffe lige ved hånden. Bakkebordet kan også bruges til at stille andre ting fra på. Derfor er bakkebordet ideelt til de mindre hjem.

Men et bakkebord, kan også være rigtig smart til de mere rummelig hjem, hvor det til tider kan være svært at fylde al pladsen ud. Med et bakkebord kan du nemlig skabe små hyggelige kroge i hjemmet. Men hvad skal man så bruge bakkebordet til? Ja det er jo meget fint at have et lille bord stående i et hjørne, men måske også en smule kedeligt, hvis der ikke står andet. Et bakkebord kan for eksempel bruges til at skabe en hyggelig stemning ved at placere en lampe, en plante eller lignende på bordet. Du kan også lægge en avis og nogle magasiner på bakkebordet, hvis det for eksempel står nær din yndlings lænestol, hvor du gerne sidder og læser. På den måde kan bakkebordet også være med til at skabe en hjemlig stemning.

Et bakkebord kan altså tjene mange forskellige formål, det er kun op til din fantasi og kreativitet at få ideer og sætte grænser.

 

Flotte og enkle bakkeborde

Hos Idemøbler finder du et stort udvalg af unikke bakkeborde, der passer godt ind i det moderne hjem. Du kan for eksempel finde bakkebord i træ, der er en af tidens hotteste trends. Det er lige nu yderst moderne at implementere nogle lidt mere rå detaljer i hjemmet, hvorfor et bakkebord i træ vil tage sig rigtig godt ud.

Du kan også finde bakkeborde i stål i forskellige farver som gul, grå og blå, der kan være med til at skabe en god kontrast i den minimalistiske og moderne stue. Bakkeborder vil samtidig være med til at skabe mere hygge i hjemmet.