home Indretning Giv dit hjem personlighed med flotte tæpper

Giv dit hjem personlighed med flotte tæpper

Har du trægulve eller klinker i hjemmet, der skaber store bare overflader? Så kan det være en rigtig god idé at indrette dit hjem med nogle store og lækre tæpper.

Det kan hurtig kommet til at virke meget kedeligt og klinisk, hvis der er store bare overflader i hjemmet, hvilket selvfølgelig er noget et par flotte tæpper kan afhjælpe. De tilfører både personlighed og hygge på samme tid.

 

Tæpper i moderne

Hos IDEmøbler finder du tæpper til boligen i moderne og stilede nuancer samt forskellige materialer. Det er derfor et ideelt sted at shoppe tæpper til boligen, hvis du gerne vil komme de bare overflader og kølige gulve til livs. Det er nemlig også en god måde at bevare gulvvarmen på, da bare overflader (særligt klinker) godt kan blive meget kolde.

Man kan bruge tæpper i indretningen på mange forskellige måde. Man kan både vælge at lade det være en neutral del af indretningen ved at vælge et tæppe i en neutral nuance, der passer til resten af farvetemaet i hjemmet. Har du for eksempel mange lyse møbler, kan du med fordel vælge et lyst tæppe, hvis du ikke ønsker det skal skille sig ud.

Har du derimod på at bryde farvetemaet lidt og skabe et mere farverigt look i hjemmet, kan du vælge et tæppe, der skiller sig ud fra de øvrige farver i hjemmet. Det behøves ikke nødvendigvis at være et tæppe i skrigende pink. Det kunne for eksempel også være et mintgrønt tæppe til mørke møbler. Det vil skabe en rigtig god kontrast og et moderne udtryk.

Find alle de flotte tæpper på IDEmøblers hjemmeside, hvor du også kan finde mange andre finde ting til boligen.