home Boligtips Elegant Menu lysestage giver stil og hygge

Elegant Menu lysestage giver stil og hygge

Med lidt nytænkning har firmaet Menu skabt flere elegante lysestager i serien POV, der både kan fås som bord stage eller som væg stage. De giver alle en stilfuld og hyggelig belysning på grund af deres unikke slanke design. Der findes 3 forskellige udgaver af Menu lysestage, og de kan hver især fås i 4 farver. En udgave kommer med et firkantet mønster omkring lysestagen, og denne er bordbaseret, mens de to øvrige modeller er til væg montering, og de fås med både et rundt samt med et firkantet mønster.

Derfor er en Menu lysestage så elegant

Allerede nu har forbrugerne taget Menu lysestage til sig, og denne succes skyldes et enkelt men meget elegant design, der giver en hyggelig belysning, når lyset er tændt. Menu har fra starten af koncentreret sig om at gøre konceptet enkelt og mindre kompliceret, og det er til fulde opnået med POV serien af lysestager. Hos Menu har man ansat mange kreative og talentfulde designere, der både skal skabe nytænkning men stadig i en høj kvalitet og med et skandinavisk præg. Det unikke ved en Menu lysestage er, at man individuelt kan indstille lysestagens udseende til et mønster i et geometrisk eller asymmetrisk mønster på væggen. På den måde kan man skabe sin egen stil til lejligheden. En POV lysestage er formet som en sekskant og stikker samtidig ud fra væggen, hvilket skaber en ekstra 3D-effekt samt en hyggelig belysning.

Køb lysestager på nettet

I dag har det aldrig før været så nemt og hurtigt at få fingrene i en ønsket vare, da man på en webshop på nettet på få minutter kan bestille varen, som så ankommer få dage senere på din private bopæl. Hos webshoppen Designfund.dk kan man købe Menu lysestage i disse farver:

  • Sort
  • Hvid
  • Krom
  • Messing
  • Grå
  • Kobber

Priserne ligger på omkring 300 kr. pr. stk., og leveringen er gratis, så det er hurtigt at få fat i den ønskede model til sit hjem. Det er nemt og hurtigt at montere lysestagen på en væg, da det blot kræver et lille søm.